Aktuellt

2023

15 april

2Nu är det dags för nytt hästkött! Leverans i slutet av maj. Välkommen med din beställning! Info och priser finns under häst. Finns även 1/2 gris att boka med leverans i september. 

 

28 oktober

OBS OBS OBS! Ny dag då hästköttet kommer hem! Hämtar på tisdag, jobbar sen kväll så hämtning/leverans blir på onsdag 1 november!

 

12 oktober

Dags för hästkött igen! Finns hemma 30 oktober. 

Sista dan att boka 1/8 häst denna gången är 26 oktober De andra lådorna och styckdetaljer går att boka även senare.

7 juli

Sista dan att boka 1/8 häst denna gången är 12 juli. De andra lådorna och styckdetaljer går att boka även senare (Om de finns nåt kvar då)

 

19 juni

I mitten av juli får vi hem hästkött igen! Båda de andra gångerna i år har det tagit slut direkt så boka redan nu! De olika lådorna och priser hittar ni under häst. 

Lammplaneringen i höst är också klar. Titta på lammsidan efter datumarna och priser. Vi har precis fått hem nya fina lammskinn och kaninskinn. Även hästhamburgare, kallrökt korv , chorizo, grillkorv och falukorv finns hemma. 

6 maj

I samarbete med Frigoscandia kan vi nu äntligen erbjuda leveranser uppåt landet! Det går att få det levererat till alla Frigoscandias terminaler runt om i landet. En fantastisk möjlighet för både oss och kunderna! Priserna varierar lite beroende på terminal. Ju fler/leveransställe ju billigare blir det!

Helsingborg

Örebro

Göteborg

Jönköping

Linköping

Stockholm

Västerås

Sundsvall

Umeå

Sölvesborg

Växjö

Kalmar

Borlänge

Och antagligen Karlstad. Där väntar jag bara på sista klartecknet!

Det går att välja orginallådan, prova på låda och färslåda. Sista beställningsdag denna gång är 15 maj. Leverans blir v 21. Dag beror på ställe. 

 

7 mars

19 maj får vi hem nytt hästkött! Förra gången tog allt slut på 2v så boka dig redan idag! Denna gången lutar det åt en tur upp i Småland med!

 

2 mars

Håll utkik! Nytt hästkött på väg in! 

 

2 Januari

Gott nytt år! På grund av ytterligare ökade utgifter drar vi ner ytterligare i år. Vi kommer inte ha utegrisar eller kaniner. Det finns griskött hemma nu så länge de räcker. Det finns två kaniner att boka som levereras 13 januari. Hästkött får vi hem 3 februari. 1/8 låda måste bokas innan 30 januari. 

 

2022

10 december

Julen närmar sig och det är dags för julmat! 16 december får vi hem färskt utegriskött! T.ex revben. Det är också hög tid att beställa julskinka som är färdig i julveckan. Julsenapen är färdig och finns nu hemma! Helgen 17-18 december hittar ni en del av vårt julklappsutbud i form av skinn och hästskosmide på Solåkra gård. 

 

27 oktober

Det finns hel och halv utegris att beställa med leverans 11/11. 95kr/kg på slaktvikten. Sen får man välja hur man vill ha det styckat. Ungefär hälften blir färs. Halv gris väger ca 50kg slaktad. Blir runt 45kg i lådvikt beroende på hur man vill ha det styckat. 

 

22 augusti

10-11 september blir det leverans av hästkött och utegris upp mot Stockholm!! LokalDeli kommer köra upp. På www.lokaldeli.com kan ni passa på att hitta mer smarrigt lokalt att beställa!

 

Ni som har kopplingar till Stockholm eller längs vägen (inkl Växjö) får gärna dela inlägget till era vänner.

HÄST:
1/8 låda 110kr/kg
Alla styckdetaljerna + hälften färs

Prova-på låda 140kr/kg
5 olika styckdetaljer och 5 pkt färs

Lyxlåda 230kr/kg (FÅTAL)
Filé, ryggbiff, entrecote, rostbiff och innerlår

Går även att boka enstaka styckdetaljer.

Frysta hästhamburgare 100kr
5st 150g's hamburgare.

Hästsalami 310kr/kg
Ca 200g/st, frysta

Märgben 60kr/kg (frysta)

UTEGRIS:
1/2 eller hel utegris 95kr/kg slaktad vikt
Hälften färs, hälften styckdetaljer

Chorizo 80kr/pkt (4st, 400g) frysta
Ölkorv 40kr/pkt (3st) frysta

Kallrökt lammkorv 310kr/kg
Ca 250g/st, frysta

Välkomna att beställa ?

 

14 januari

God fortsättning på nya året! 2022 firar Äspinge kött 5år! Det kommer vi fira på olika sätt under året. Nu i januari har vi en tävling på vår Facebooksida. 

Det går nu bra att boka halv eller hel utegris med leverans i februari! 

2021

17 december

Idag har gårdsbutiken stängt! Vi har istället öppet lör-sönd 11-15. Detta i samarbete med andra gårdsbutiker under evenemanget https://fb.me/e/150gJ16Gg på Facebook. Välkomna att handla både era julklappar, er julmat och nyårsmat hos oss! Vi har precis fått hem nya lamm- och kaninskinn! Vi har även bl a. skivat hamburgerkött, julsenap, grönkål och julskinka. Välkomna ut till Äspinge-Satserup-Köinge! 

20 september

Nästa vecka kör vi köttleverans uppåt landet. Ljungby-jönköping-skara-göteborg-halmstad.
Det går fortfarande att boka hästkött! Vill man ha 1/8-lådan behöver man boka senast torsdag. Resten går att boka fram till söndag. Aspingekott@gmail.com

 

17 september

OBS OBS OBS! 

Idag har gårdsbutiken endast öppet 17-18!! Det kommer finnas färskt utegriskött. 

 

20 augusti 

Gårdsbutiken är nu öppen på fredagar 15-18! Idag får vi hem färskt lammkött. Finns även grillkorv från utegrisarna, utegriskött, hästkött, hästkorv och kallrökt hästrostbiff! Den 24 september har vi färskt hästkött hemma igen. Välkommen att boka din låda! Lyxlådan är dock slut. 

 

28 februari

Nu har vi hästkött hemma igen! (Filén är dock slut, finns en bit entrecote kvar)
Kallrökt korv och hamburgerkött kommer finnas hemma om nån vecka.
Vi har även lammkött hemma.
Till helgen har vi öppet fredag 16-18 och lördag 10-12.
Passa på att titta på årets nya lamm!
Välkomna!

PS. Det går att beställa 1/8dels hästlåda med leverans 12 mars, sista beställningsdag 9/3!

 

2020

 

28 oktober

Den 6 november har vi både färskt lamm- och griskött hemma. Lördagen den 7 november har vi därför öppet 10-13. Finns även kallrökt lammkorv och grönkål hemma. Vi kommer ha ett begränsat antal julskinkor i år. Förboka genom mail. 1:a advent har vi även i år öppet ihop med några andra gårdsbutiker i det vi kallar "lantlig julshopping". Mer info finns under evenemang på vår Facebooksida. Öppet fred-sönd 11-15. Helgen innan jul är det även då lantlig julshopping men då kommer våra produkter finnas på Solåkra gård, Köinge. 

 

3 augusti

Nu är en del av höstplaneringen färdig och det går bra att boka både lådor och styckdetaljer. Priser och övrig information finns på respektive sida. 

Med reservation för ändringar!
- Lamm leverans 28/8
- Häst leverans 7/9
- Kanin leverans i september
- Gris leverans 13 november
- Lamm slutet av september
- Lamm slutet av oktober
- Lamm slutet av november

26 juni

Nu har vi fått hem styckdetaljer från utegrisarna! Även inner-ytterfilé och kotletter från mutton finns hemma färskt. Några kallrökta hästkorvar och hamburgare finns ännu men minskar fort! Förhoppningsvis kommer grillkorven hem nästa vecka. 

 

17 april

Nu finns färskt lamm hemma. Benfri stek, racks, kotletter, färs, inner- och ytterfile. På måndag får vi hem färskt hästkött. Öppet i butiken nästa helg 24-25 april. Fredag 16-18, lördag 10-13. Passa på att handla valborgsmaten! Vill ni hellre komma denna helgen eller i veckan så bara hör av er.  Leverans till Sjöbo kan ordnas på tisdag och till Malmö på torsdag! 

25 mars

Kylen full av grillkorv (dock kommer den frysas i veckan) och till helgen väntas fint grillväder

Välkommen

Välkommen till www.aspingekott.se.

Facebook

Nyhetsbrev

Länkar