Gris

 

Från och med i år har vi egna utegrisar! Grisarna föds inne på stall och köps in och släpps ut när dom väger ca 35kg. Grisarna går ute med möjlighet att gå in med såklart. Dom flyttas mellan stora, fina hagar. Framförallt går dom i hagar som vi sen ska plöja upp och så om. Alltså används dom fint i växtodlingen! Dom är ca 9 månader när dom går till slakt. Det märks stor skillnad på köttet om grisarna föds upp inne eller ute! Betydligt godare med utegrisar!

 

Pris:

 1/2 gris, ca 40kg, 75kr/kg slaktad vikt. 

Ca hälften färs

Fläskfilé 

Kotletter: hel bit eller skivor

Karré: skivad eller två hela bitar

Bog: hel-benfri eller skivade stekar

Skinka: skinkstek eller stek och snitzlar

Sidfläsk: tunna revben + stekfläsk, tjocka revben + stekfläsk eller allt som stekfläsk.

Lägg

Styckdetaljer

Skivade kotletter m ben 110kr/kg 

Skivad karré  m ben 100kr/kg

Skinksnitsel 120kr/kg 

Skinkstek 120kr/kg

Bogstek (flintastek) 90kr/kg

Bogrevben 90kr/kg

Tjocka revben (ribs) 100kr/kg

Sidfläsk 90kr/kg

Rulle 90kr/kg

Hjärta/njure 50kr/kg

Lever 50kr/kg

Nästa leverans: november -20

 

Bokas på [javascript protected email address]

 

Välkommen

Välkommen till www.aspingekott.se.

Nyhetsbrev

Länkar